Smart kornhøst – en tværfaglig tilgang

Ph.d.-forsvar, torsdag den 23. september 2021. Andrés Villa-Henriksen.

23.09.2021 | Sunitha Satkunam

Andrés Villa-Henriksen

I løbet af sit ph.d.-studium har Andrés Villa-Henriksen forsket i optimeret ruteplanlægning i høstoperationer. Høst maskinflåde ruteplanlægning kan gøre høst mere effektiv og mere miljøvenlig. Andrés Villa-Henriksen har undersøgt hvordan dette system kan implementeres i virkelige scenarier ved brug af ’Internet of Things’ teknologier. Desuden har han evalueret systemets potentielle smarte anvendelser, såsom selektiv høst og reduktion af jordpakningsrisici.

Denne originale forskning gav nye perspektiver fra forskellige videnskabelige discipliner til implementering og anvendelse af optimeret ruteplanlægning i høstoperationer.

Ph.d.-studiet er gennemført ved Institut for Elektro- og Computerteknologi, Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet.

Tid: Torsdag den 9.september 2021 kl. 13:00
Sted: Bygning 8814, lokale 3075, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Forsvaret afholdes også online. For at modtage et link til begivenheden, send venligst en e-mail til Claus Sørensen claus.soerensen@ece.au.dk.
Afhandlingens titel: Implementation and applications of harvest fleet route planning
Kontaktinfo: Andrés Villa-Henriksen, e-mail: avh@ece.au.dk, tlf.: +45 26660832
Professor Abdul M. Mouazen, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Belgien
Professor Timo Oksanen, Departments of Life Science Engineering & Mechanical engineering, Technical University München, Tyskland